INGREDIENTEN
° 6 eieren
° 2 dl suiker
° 4 dl bloem
° 16 g bakpoeder
° 1 zakje bolero 9g
WERKWIJZE
° Mix de eieren met de suiker (10 minuten)
° Voeg de gezeefde bloem, bakpoeder en bolero hier zachtjes bij
° Doe het deeg in een ingevette bakvorm van 26cm
en bak in een voorverwarmde oven van 150 graden
° Bak 1 uur
° Laat afkoelen
° Snij de cake horizontaal in 3 stukken
VULLING EN VERSIERING
° 10 dl room
° 250 g mascarpone
° 1 zakje bolero 9g
° Mix alles samen in een mengkom tot een dikke crème
° Doe een deel van de crème tussen de 2 helften van de cake
en de rest er bovenop
° Versier met vers fruit
www.bolero-instantdrinks.be
Met dank aan Stig Roar Skjelten voor het ontwikkelen van dit heerlijke recept.
Onder voorbehoud van alle rechten en zonder enige nadelige erkentenis