opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief.
Gebruik (éénmalig) de actiecode NIEUWSBRIEF 
en ontvang 15% korting op een bestelling 
naar keuze van min. 60 euro

Aanmelden

Suikervrij bolero ijs

INGREDIENTEN

° 4 eierdooiers
° 1 zakje bolero 9g
° 1 liter room
° 250g mascarpone

WERKWIJZE

° Klop het eigeel licht samen met bolero, gedurende 10 minuten
° Meng daarna het eigeel met mascarpone en de room,
  en mix tot een dikke crème
° Plaats de kom in de diepvriezer

www.bolero-instantdrinks.be

Met dank aan Stig Roar Skjelten voor het ontwikkelen van dit heerlijke recept.
Onder voorbehoud van alle rechten en zonder enige nadelige erkentenis

0,00

Uitverkocht

+
-

Fijn dat u voor onze bolero winkel kiest

Suikervrij bolero ijs heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Laatst bekeken items